Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия - Прочети повече

Ключодържатели със снимка

Ключодържатели със снимка
Предлагаме ключодържатели със Ваша снимка или по Вашаидея. Имаме метални, пластмасови и дървени ключодържатели както и с малки плюшени животни. От металните ключодържатели предлагаме в различни форми - кръгъл, елипсовиден, правоъгълен, под формата на сърце, с отварачка  и др. Металните ключодържатели  са масивни и елегантни и се предлагат в черна кутия с кадифена подплата. От полимерните /пластмасовите/ ключодържатели предлагаме кръгъл и правоъгълен. Дървените /МДФ/  ключодържатели са с форма на тениска и с форма на сърце. 
Покажи
Ред

MDF ключодържател със снимка тениска

Ключодържател със снимка Тениска - ключодържател, със специално покритие за пълноцветен печат. Подходящ за отпечатване на снимка, лого, текст и др.Мат..

9,90 лв.

Ключодържател MDF със снимка сърце

Ключодържател със снимка Сърце - ключодържател МДФ, със специално покритие за пълноцветен печат. Подходящ за отпечатване на снимка, лого, текст и др.С..

9,90 лв.

Ключодържател със снимка кръг

Метален ключодържател във формата кръг, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, лого, текст и др. Предлага се в елег..

9,90 лв.

Ключодържател със снимка око

 Метален ключодържател във формата на  око, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, лого, текст и др. Пред..

9,90 лв.

Ключодържател със снимка птиче

 Метален ключодържател птиче с форма елипса, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, лого, текст и др. Предлага..

9,90 лв.

Ключодържател със снимка сърце

 Метален ключодържател във формата сърце, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, лого, текст и др. Ключодържат..

12,50 лв.

Ключодържател със снимка сърце с отварачка

 Метален ключодържател във формата на сърце с отварачка. Може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, лого, текст и др. Пре..

9,90 лв.

Метален ключодържател със снимка елипсовиден

Метален ключодържател във формата на елипса , където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, текст и др. Ключодържателя се ..

9,90 лв.

Метален ключодържател със снимка капка

 Метален ключодържател във формата капка, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, текст и др. Ключодържателя се..

9,90 лв.

Метален ключодържател със снимка листо

 Метален ключодържател във формата на листо. На ключодържателя  може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, текст и др.&nb..

9,90 лв.

Метален ключодържател със снимка сърце ажурен

 Метален ключодържател във формата сърце, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, текст и др. Ключодържателя се..

9,90 лв.

Метален ключодържател със снимка сърце с камъни

Ключодържател със снимка - Метален ключодържател във формата сърце, където може да се отпечата снимка на любимия човек, домашен любимец, текст и др.&n..

9,90 лв.

Полимерен ключодържател правоъгълен

Правоъгълен полимерен ключодържател, със специално покритие за пълноцветен печат. Подходаящ за отпечатване на снимка, лого, текст и др.Размери:  ..

10,00 лв.

Полимерен ключодържател със снимка кръг

Кръгъл полимерен ключодържател, със специално покритие за пълноцветен печат. Подходящ за отпечатване на снимка, лого, текст и др.Печата се от двете ст..

10,00 лв.