Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия - Прочети повече

Други със снимка

Други със снимка
Имаме голямо разнообразие от продукти, на които може да се отпечата ваша снимка. Предлагаме табакери, отварачки, книгоразделители, запалки, пепелници, касички, подложки за мишка, подложка за чаша, хавлии, престилки  и др.
Покажи
Ред

Вратовръзка със снимка

Висококачествена сатенена вратовръзка със снимка. Подходяща за подарък или за ергенско парти...

15,90 лв.

Гривна със снимки

Метална гривна, където може да се отпечата пълноцветна снимка на любимия човек, домашен любимец, текст, лого и друга Ваша идея. Има три полета за пълн..

14,90 лв.

Катинар със снимка сърце

Катинар сърце със снимка. Подходящ за отпечатване на Ваша снимка, текст, лого Идеален подарък за влюбени ..

15,00 лв.

Керамичен магнит правоъгълен със снимка

Керамичен магнит за хладилник правоъгълен със снимка.Върху него може да се отпечата Ваша снимка, колаж от снимки, надпис, лого или всяка друга Ваша ин..

9,90 лв.

Керамичен магнит сърце със снимка

Керамичен магнит за хладилник във формата на сърце, със специално покритие за пълноцветен печат. Върху него може да се отпечата Ваша снимка, колаж от ..

9,90 лв.

Колие капка със снимка

Колие с форма на капка със снимка. Изработено от материали, които не предизвикват алергии.Подходящо за отпечатване за Ваша снимка или картинка.Дължина..

15,00 лв.

Колие правоъгълно със снимка

Правоъгълно колие със снимка и стилна гумена верижка. Подходящо за отпечатване за Ваша снимка или картинка.Дължина на верижката 45 см...

15,00 лв.

Колие ромб със снимка

Колие ромб със снимка. Подходящо за отпечатване за Ваша снимка или картинка.Дължина на верижката 46 см...

15,00 лв.

Колие сърце със снимка

Колие под формата на сърце със снимка. Подходящо за отпечатване за Ваша снимка или картинка.Дължина на верижката 46 см...

15,00 лв.

Лента за баджове

Лента за баджове (Лента за врат) със специално покритие за пълноцветен печат.Върху повърхността и може да се отпечата лого, колаж, надпис. Цена с..

9,90 лв.

Подложка за мишка със снимка

Подложка за мишка със снимка със специално покритие за пълноцветен печат.Материал: НеопренРазмери: 25 х 19 х 0,4 см.Подходяща е за отпечатване на Ваше..

15,00 лв.

Подложка за чаша със снимка MDF гланц

Подложка за чаша със снимка - Изключително качествена подложка за чаша  изработена от MDF. Върху повърхността и може да бъде отпечатана Ваша сним..

9,90 лв.

Портмоне със снимка

Стилно черно портмоне, със възможност за печат на капака на ваша снимка, картинка или лого. Портмонето  съдържа много отделения за документи, бан..

19,90 лв.

Пръстен със снимка

Пръстен със снимка. Метален пръстен с класическа форма и масивна изработка. Предлага се в индивидуална черна кутия, подплатена с кадифе.Диаметър 2,1см..

15,00 лв.

Хавлия със снимка

Хавлия със снимка - подходяща за отпечатване на ваша снимка, текст, лого или колажРазмер 30x50см ..

15,00 лв.

Чанта за рамо със снимка - средна

Чанта за рамо подходяща за печат на ваша снимка, картинка или лого. Чантата е с капак, под който цип и вътрешен джоб. С удобна презрамка, която може д..

24,90 лв.

Чанта за рамо със снимка- малка

Чанта за рамо подходяща за печат на ваша снимка, картинка или лого. Чантата е с капак, под който цип и вътрешен джоб. С удобна презрамка, която може д..

19,90 лв.

Запалка със снимка

Класическа бензинова запалка със сублимационно покритие, позволяващо отпечатването на висококачествени снимки от двете страни на запалката.Освен ..

21,90 лв.

Обеци със снимка

Метални обеци с кръгла форма, където може да се отпечата пълноцветна снимка на любимия човек, домашен любимец, текст, лого или друга Ваша идея...

14,90 лв.